Zajednica športskih udruga Grada Donjeg Miholjca

Održano posljednje kolo 2. lige istok – HŠRS-a

Na vodi “Repnjak” u Belišću, 25. rujna 2022.godine održano je posljednje 8.kolo II lige istok HŠRS-a. RŠU “Udica” D.Miholjac zauzela je 4. mjesto i to je bilo dovoljno da potvrdi prošlogodišnji uspjeh zauzevši ukupno 2.mjesto lige za 2022.godinu.     

Posted in Događanja | Komentari isključeni za Održano posljednje kolo 2. lige istok – HŠRS-a

Brzopotezni šahovski turnir

U nedjelju, 25. rujna 2022.g. na izletištu Stara Drava odigran je Brzopotezni šahovski turnir. Turnir se održao povodom Dana grada Donjeg Miholjca, a otvorio ga je Vladimir Skeledžija, tajnik ZŠU-a. U konkurenciji je bilo 44 igrača. Poredak: 1. mjesto Zvjezdan

Posted in Događanja | Komentari isključeni za Brzopotezni šahovski turnir

KUP “Udice” povodom Dana grada Donjeg Miholjca

U subotu, 24. rujna 2022.godine na Staroj Dravi u P odgajcima Podravskim održan je KUP “Udice” povodom Dana grada Donjeg Miholjca.      Sudjelovalo je 13 ekipa, a najbolje rezultate su postigle ekipe: “Amur” Ladimirevci – 1. mjesto, “Šarana” P.

Posted in Događanja | Komentari isključeni za KUP “Udice” povodom Dana grada Donjeg Miholjca

Sudjelovanje Castingaša “Udice” na manifestaciji “Tri grada jedna rijeka” u Bistrincima

U subotu, 24. rujna 2022.godine članovi RŠU “Udica” sudjelovali su na poziv ŠRD”Belišće” i Turističke zajednice grada Belišća na manifestaciji pod nazivom “Tri grada jedna rijeka”.                             

Posted in Događanja | Komentari isključeni za Sudjelovanje Castingaša “Udice” na manifestaciji “Tri grada jedna rijeka” u Bistrincima

Najava CRO-race utrke

Međunarodna biciklistička utrke CRO Race 2022., sedma po redu ove godine počinje 27.rujna (utorak)u Osijeku. Pozivamo sve zainteresirane na prigodni doček i podršku biciklistima svjetske klase. Utrka će kroz naš Grad prolaziti kroz Vukovarsku i Harambašićevu ulicu.

Posted in Događanja | Komentari isključeni za Najava CRO-race utrke